Foredrag | Rådgivning | Undervisning | Events | Profil | Referencer | Kommentarer | Kontakt | Forside
Rådgivning - af virksomheder og organisationer  
Lars Berendt har været ansvarlig for den integrerede kommunikation med ansvar for strategisk udvikling og implementering, markedsføring og pressekontakt i én af landets mest mediedækkede og profilerede organisationer.

Han har tillige en baggrund som konsulent i en kommunikationsvirksomhed samt som passagerchef i den ene af de daværende to ekspeditions-selskaber af passagerer og flyselskaber i Københavns Lufthavn, Copenhagen Air Service, nu Novia.

Kombinationen af den praktiske erfaring som afdelingschef - med anvendelsen af intern kommunikation som ledelsesform i en afdeling med 140 ansatte i en fusionsperiode - med hans
tidligere stilling som kommunikationscehef i DBU, har gjort Lars Berendts rådgivning indenfor kommunikation af ledelserne i en række virksomheder relevant og efterspurgt.

Opgaverne har omfattet rådgivning om generelle emner eller konkrete temaer af topledelsen i virksomheder indenfor eksempelvis forsikrings- og medicinalvarebranchen blandt andet i form af heldags-arrangementer eller indlæg som led i direktionens interne kursusaktiviteter.

Rådgivningen kan tage helt eller delvis udgangspunkt i virksomhedens eller organisationens situation og behov eventuelt kombineret med relevante eksempler og cases om blandt andet DBU og landsholdet.

Opgaverne bliver individuelt sammensat efter aftale med opdragsgiveren indenfor eksempelvis følgende emner:

"Branding og corporate identity"

”Informationsformidling i praksis – i klub eller forening”

”Interviews”

"Integreret kommunikation"

"Kommunikation - intern og ekstern"

"Kommunikation i en politisk organisation"

"Kommunikationskanaler"”Kommunikationschef”

"Krisekommunikation - beredskab og styring"

"Markedsføring" (B-t-C)

"Pressekontakt og nyhedsformidling"

”Pressemeddelelser og nyhedsformulering”

”Pressemøder og –events”

"Public relations"

"Sportmarketing og sponsorrelationer"


Lars Berendt - Rådgivning af virksomheder og organisationer